Brettspill, startmotor og fotball

Marius spør hva folk har gjort i helgen…

På lørdag ryddet jeg leiligheten og spilte brettspill. På søndag lå jeg fire timer under en bil. På veien hjem snakket jeg med en god venn på telefonen, så kjørte jeg forbi et sted hvor en gjeng med idioter med gule skjerf og en gjeng med idioter med sorte og hvite skjerf banket hverandre opp. Det var en del blålys og sånt. Så dro jeg hjem, dusjet av meg møkken fra bilen, skiftet sengetøy og la meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.